Brasiliansk vaxning män Stockholm

Brasiliansk vaxning män Stockholm

Brasiliansk vaxning män Stockholm är en sällsynt behandling av skönhetssalonger. Många anser att det är en genant behandling eller känner att de varken har kunskaper eller utbildningen för det. Men hos oss på Din Tur, med en högt kompetent personal, anser vi att det är en självklarhet att alla ska bli erbjudna samma behandling när du bokar Brasiliansk vaxning män Stockholm oavsett man eller kvinna då alla kan bli drabbade av genant hårväxt på oönskade platser. Därför erbjuder vi Brasiliansk vaxning män Stockholm och kvinnor.

Den nyöppnade skönhetssalongen Din Tur ligger i Årsta på samma gata som biografen Folkets Hus. Adressen är Hjälmarsvägen 30 och tack vare ett flertal busstationer och en närliggande spårvagn i anslutning till tunnelbanan är det lätt att ta sig hit kommunalt.

Brasiliansk vaxning män Stockholm

Boka behandling brasiliansk vaxning för män i Stockholm

En Brasiliansk vaxning män Stockholm kännetecknas av att man tar bort allt könshår. Detta härstammar från då Brasilien och är otroligt populärt av många. Att utföra en Brasiliansk vaxning män Stockholm gör att många känner sig fräschare och renare vilket leder till ett ökat självförtroende. På salongen Din Tur använder vi oss av sockervax för att göra din brasilianska vaxning så skonsam, resultatfri och effektiv som möjligt. Denna metod kallas body sugaring och är gjort av 100% naturliga råvaror. På grund av att man drar vaxet åt samma håll so håret växer åt är denna metod även nästintill smärtfri.

Vi erbjuder Brasiliansk vaxning män Stockholm och kvinnor, och prioriterar din trygghet framför allt, så tveka inte på att boka en gratis konsultation redan idag på telefon eller mail: 070-881 12 01, info@dintur.nu

Välkommen in!