Många män vill gärna ställa frågan ”Vad händer om jag får stånd?” Alla män får stånd i vilka tillstånd som helst. På bussen, i hissen, på arbetsplatsen och det är helt normalt och inget man kan göra något åt. DÄREMOT vill jag att du ska känna dig helt avslappnad och tillfreds med hela din behandling och inte vara orolig för eventuella reaktioner om dom skulle uppstå. Du ska inte känna dig obekväm med det.

Vidare ber jag dig att inte nämna eller prata om ditt könsorgan innan, under och efter behandling. Du kommer för att avlägsna hår, inget annat. Jag finns för dig för att utföra en professionell behandling och är inte intresserad utav något annat. Vänligen respektera det.

Det är viktigt att håret är mellan 0,5-1 cm långt, alltså inte längre eller kortare. Om det är för kort får jag inte tag i allt, är det för långt fastnar jag lätt och det försvårar behandlingen samt är mycket mer smärtsam än nödvändigt. Om du är van vid att raka dig bokar du en tid ca 3 veckor efter rakning annars fungerar trimmer också.