Hårborttagning i Årsta

Söker du Hårborttagning laser Årsta? Då vill vi välkomna dig till salongen Din Tur. Vi är en skönhetssalong som erbjuder hårborttagning Årsta till Dig, oavsett man eller kvinna. Vår salong grundades av Madeleine Skinnerud år 2011 för att kunna erbjuda professionella skönhetsbehandlingar med mycket hög kvalité. För att göra din behandling så smidig, snabb och enkel som möjligt använder vi oss av det senaste på marknaden. Vår hårborttagningslaser är en diode laser kallad ZEMA 808 som använder sig av olika ljuslängder för att värma upp hårsäckarna i huden, vilket leder till att de dör. Detta stoppar då hårväxten, och ger dig en permanent hårborttagning. På ZEMA 808 diode lasern kan man ställa in olika pulser som ljuslängderna ska komma i. Detta gör det möjligt för alla olika typer av hudtyper och färger att få behandling. Är du intresserad över hur du hittar till din hårborttagning i Årsta?

Hårborttagning i Årsta med diode laser

Vår diodlaser, ZEMA 808, är en extremt stark, snabb och effektiv apparatur för permanent hårborttagning. Tack vare möjligheten att köra korta och långa pulser kan vi behandla mörkare hudtyper i jämförelse med andra typer av utrustningar som finns på marknaden. Med hjälp av det dubbla kylsystemet kan vi erbjuda nästan helt smärtfria behandlingar.

Boka tid hos Din Tur redan idag – Hårborttagning Årsta

Vi på Din Tur är belägna i södra Stockholm. Vi ligger i Årsta, vilket ligger precis vid Gullmarsplan. Adressen är Hjälmarsvägen 30, och vi ligger vägg i vägg med biografen Folkets Hus. Att ta sig hit kommunalt är väldigt enkelt. Du kan antingen gå från Gullmarsplan, eller ta spårvagnen till Valla Torg. Annars så finns det ett flertal närliggandes busshållplatser i området. Att ta sig hit från stan tar sig inte mer än ungefär 20 minuter.

Så välkommen in till oss på Din Tur för den bästa hårborttagning Årsta. Ifall du har några frågor är det bara att ringa oss på 070-881 12 01, eller maila oss till info@dintur.nu så kan du boka gratis konsultation för hårborttagning Årsta.

Så välkommen in till oss på Din Tur – den bästa skönhetssalongen in Årsta.