Hårborttagning laser män

Hårborttagning laser män

Hårborttagning laser män är en ny och modern metod som fungerar på alla typer av hår och hudfärger. Vi rekommenderar den nya starka, snabba och effektiva lasern ZEMA 808 med en nästintill smärtfri behandling.

ZEMA 808 är en så kallad diod laser som är extremt stark, snabb och effektiv för permanent hårborttagning. Den fungerar på så sätt att olika specifika våglängder av ljus träffar hårsäckarna på huden och värmer upp dem till 70° celsius och därmed dödar hårsäckarna vilket för håret att sluta växa. Då vi erbjuder Hårborttagning laser män kan vi behandla alla hårtyper vare sig tjocka eller tunna.

Då man kan ställa in korta och långa pulser av ljuset så kan man behandla mörkare hudtyper, vilket i jämförelse med andra typer av utrustning som finns på marknaden gör diode lasern unik.

Tack vare det dubbla kylsystemet i ZEMA 808 kan vi erbjuda Dig så gott som smärtfria behandlingar med minimal effekt på vävnaden vid håret.

Vår diode laser ZEMA 808 är det absolut senaste på marknaden för att säkerställa de bästa resultaten för Dig och för Ditt resultat.

Hårborttagning laser män

Kontakta skönhetssalongen Din Tur för hårborttagning laser män

Hos oss på Din Tur använder vi oss av diode lasern ZEMA 808 för det bästa möjliga resultat. Vi erbjuder Hårborttagning laser män och kvinnor vilket gör skönhetssalongen Din Tur unik.

Så tveka inte att höra av dig redan idag för gratis konsultation för hårborttagning laser män. Du når oss på Din Tur på mail eller telefon:  info@dintur.nu, 070-881 12 01

Alla är välkomna, så kom som du är!