Hårborttagning män Stockholm

Hårborttagning män Stockholm

Hårborttagning män Stockholm är svårt att hitta. Men på skönhetssalongen Din tur är det en självklarhet att alla ska uppleva samma behandling, oavsett kön. Vi erbjuder hårborttagning män Stockholm och kvinnor på samtliga områden på kroppen till en prisvärt kostnad.

Vi på Din Tur ligger i Årsta på Hjälmarsvägen 30, vägg i vägg med biografen folkets hus i Årsta. Att ta sig hit kommunalt är enkelt och smidigt med ett flertal närliggande busshållplatser i området och spårvagnen med anslutning till pendeltågen inte långt ifrån.

När du vill boka hårborttagning män Stockholm så finns det två olika typer av hårborttagning för män och kvinnor, ett permanent alternativ och ett provisoriskt alternativ. Det permanenta alternativet utförs med en laser kallad Laser Diode. Laser diode är en snabb, riskfri och resultatrik metod som fungerar på så sätt att laserljuset värmer upp hårsäckar under huden till ungefär 70° Celsius och dödar hårrötterna.

Den andra metoden kallas body sugaring. Body sugaring är en metod som skonsamt avlägsnar hårväxt och döda hudceller. Till skillnad från hårborttagning för män där man använder traditionellt vax så dras sockervaxet i samma riktning som håret växer i. Detta gör denna metod mindre smärtsam och ger ett mer varaktigt resultat eftersom man undviker brutna hårstrån.Hårborttagning män Stockholm

Boka din hårborttagning oavsett man eller kvinna redan idag

Det viktigaste för oss på Din Tur är att Du som kund ska känna dig trygg och säker när du är här. Vi har en högt kompetent personal som har många års erfarenhet inom yrket. De som utför Hårborttagning män Stockholm är Madeleine och Cicci.

Har du några frågor om Hårborttagning män Stockholm eller vill veta mer, erbjuder vi gratis konsultation.
Så tveka inte! Ring eller maila oss på info@dintur.nu, 070-881 12 01 så kan Du boka ett möte redan idag!