Laser män

Laser män

Laser män för hårborttagning är ofta en praktik som det finns ett lågt utbud av i hela Sverige. De flesta skönhetssalonger/kliniker erbjuder det inte på visa ställen då de anser att det är något genant, eller att de inte har tillräckligt med erfarenhet inom området. Detta bidrar även till att skönhetsbehandlingar för män skulle vara skambelagt. Hos oss på Din Tur vill vi ta bort denna skamstämpel och normalisera skönhetsbehandlingar för män! Därmed erbjuder vi hårborttagning med laser på män på hela kroppen. Med den helt nya laser tekniken kan vi erbjuda Dig en permanent hårborttagning. Laser män eller en permanent hårborttagning får många att känna sig fräschare och renare, vilket leder till en ökad självkänsla där man inte längre behöver vara orolig för hårväxt på genanta ställen man helst vill undvika.

Laser män

Laser män- Diode laser på män för permanent hårborttagning

Hos oss på Din Tur använder vi oss av en diode laser kallad ZEMA 808. ZEMA 808 är den absolut starkaste lasern på marknaden för att säkerställa ett bra resultat för just Dig. Lasern har en behandlingshastighet på 10HZ, vilket är 10 pulser per sekund, gör det den drygt 65% snabbare än det vanliga gamla IPL-systemet.

ZEMA 808 fungerar på så sätt att den skjuter ljus under huden, där pigmentet fångar upp och absorberar ljuset och omvandlar det till värme. Uppvärmningstemperaturen är drygt 72° celsius, vilket gör att hårsäckarna slutar producera hår. Tack vare att ZEMA 808 är utrustat med dubbla kylsystem gör det behandlingen smärtfri.

Så tveka inte! Boka din tid redan idag för att permanent få bort håret på dem där genanta ställena. För att säkerställa din trygghet och göra dig så bekväm som möjligt erbjuder vi självklart en kostnadsfri konsultation innan din behandling laser män.

Så välkommen till oss på Din Tur