Permanent hårborttagning män Stockholm

Permanent hårborttagning män Stockholm

Permanent hårborttagning för män Stockholm är en behandling som både är ovanlig och svår att hitta. Men skönhetssalongen Din Tur ligger lättåtkomlig i södra Stockholm och erbjuder en permanent hårborttagning män Stockholm då vi vet att även män kan vara i behov av att avlägsna hår på ett permanent, skonsamt och effektivt sätt. Skönhetssalongen Din Tur är en salong placerad i Årsta med en brett utbud av olika skönhetsbehandlingar. När vi startade Din Tur bestämde vi oss att fokusera på män, då vi märkt att utbudet av permanent hårborttagning män Stockholm knappt existerar. Vi anser att alla har rätten till skönhetsbehandlingar, oavsett kön, och det är något vi på Din Tur vill lyfta fram.

De behandlingar vi erbjuder vid hårborttagning är antingen provisorisk vaxning med sockervax eller en permanent behandling med Laser Diode. Laser diode är en snabb, riskfri och resultatrik metod som fungerar på så sätt att laserljuset värmer upp hårsäckar under huden till ungefär 70° Celsius och dödar hårrötterna. På grund av möjligheten att köra korta och långa pulser kan vi behandla mörkare hudtyper i jämförelse med andra typer av utrustningar som finns på marknaden, och det dubbla kylsystemet gör behandlingen så gott som smärtfri. Det är det absolut senaste inom lasertekniken som finns ute på marknaden och lämnar inga spår på kroppen efter behandlingen.

Permanent hårborttagning män Stockholm

Vägen till permanent hårborttagning för män i Stockholm

Din Tur ligger på Hjälmarsvägen 30, på samma gata som biografen Folkets Hus i Årsta. I området finns det flera busstationer och en närliggande spårvagn som har anslutning till tunnelbana. Du tar dig dit under 20 minuter från innerstan. Enkelt och snabbt – precis som Din Turs permanenta hårborttagning för män i Stockholm!

Boka en konsultation redan idag permanent hårborttagning män Stockholm.