Permanent hårborttagning män

Permanent hårborttagning män

Permanent hårborttagning män är både ovanligt och svårt att hitta då många skönhetssalonger anser att det inte bara är svårt, utan även genant. Men hos oss på Din Tur anser vi att det är en självklarhet att alla ska bli erbjudna samma behandlingar för samma pris, oavsett kön. Vi erbjuder en bred utsträckning av permanent hårborttagning män på alla områden av kroppen. I och med att vi har en mycket hög kompetens inom vårt yrke är våran främsta prioritering att Du ska känna dig så säker och trygg och för att göra detta möjligt erbjuder vi en kostnadsfri konsultation. Detta går att boka via telefon eller internet.

Då vi erbjuder permanent hårborttagning för män och kvinnor på alla områden av kroppen, inklusive intima delar, gör detta oss unika som skönhetssalong i just Sverige.

Permanent hårborttagning män                                                                                                                                          Behandling för permanent hårborttagning män

För att Din permanent hårborttagning män ska bli så smidig och flexibel som möjligt använder vi oss av en den senaste metoden inom laserteknik, kallad laser diode. Laser diode är en snabb, riskfri och resultatrik metod som fungerar på så sätt att laserljuset värmer upp hårsäckar under huden till ungefär 70° Celsius och dödar hårrötterna.

Vi på Din Tur har en lång erfarenhet av permanent hårborttagning på både män och kvinnor på alla områden av kroppen, och denna behandling utförs av Madeleine Skinnerud som är högst professionell och kompetent inom en bred grad av olika typer av skönhetsbehandlingar.

Så tveka inte på att höra av Dig till oss på Din Tur om du är nyfiken eller intresserad. Inga frågor är för små eller stora. Boka en konsultation för permanent hårborttagning män redan idag!