Permanent hårborttagning söderort

Permanent hårborttagning söderort

Permanent hårborttagning söderort kan vara svårt att hitta. Men vi på Din Tur är belägna in i södra Stockholm med lätt kommunal framkomlighet. Ägaren Madeleine Skinnerud startade företaget år 2011 för att kunna erbjuda alla i söderorterna en nära, professionell och mycket kompetent skönhetssalong med de bästa skönhetsbehandlingarna.

Vi erbjuder permanent hårborttagning söderort för rimliga priser med den bästa utrustningen som finns ute på marknaden. De som utför en permanent hårborttagning är Madeleine som har erfarenhet inom yrket sedan 2002. Då vi erbjuder permanent hårborttagning för män och kvinnor på alla områden av kroppen, inklusive intima delar, gör detta oss unika som skönhetssalong i just Sverige.

Permanent hårborttagning söderort

Här ligger Din permanent hårborttagning söderort?

Salongen Din tur är unika att göra permanenta hårborttagning i söderort, i hela Stockholm faktiskt, med att utföra permanent hårborttagning på män – även intima delar. Vår skönhetssalong ligger på Hjälmarsvägen 30 i Årsta, som ligger precis vid Gullmarsplan. Att ta sig hit är går snabbt och enkelt då det finns en spårvagn med ankoppling till tunnelbana och flera busshållplatser i området då vi är stationerade i centrala Årsta.

Så boka din permanent hårborttagning söderort redan idag. Då vi självklart prioriterar din trygghet och din bekvämlighet erbjuder vi självklart gratis konsultation. Du kan boka det på internet, på DinTur.nu eller ringa oss på 070-881 12 01, annars kan du alltid maila till info@dintur.nu. Så kom in till hos på Din Tur för en lyxig behövlig behandling. Vi välkomnar allt och alla – så kom som du är!