Permanent hårborttagning med diode laser

Vår diodlaser, ZEMA 808, är en extremt stark, snabb och effektiv apparatur för permanent hårborttagning. Tack vare möjligheten att köra korta och långa pulser kan vi behandla mörkare hudtyper i jämförelse med andra typer av utrustningar som finns på marknaden. Med hjälp av det dubbla kylsystemet kan vi erbjuda nästan helt smärtfria behandlingar.

Gelénaglar

Vackra naglar är en livsstil. Vi kan hjälpa dig att antingen förlänga dina naglar eller förstärka dom du redan har med hjälp av ett konstmaterial. Det finns olika material och vi arbetar med gelé som är en härdplast. Helt ofarlig för nageln så länge man gör på rätt sätt. Vi på salongen har många års erfarenhet och vet alltid när vi kan utföra en behandling eller ej.

Behandlingen går till som så att nageln förlängs med en tipp eller en mall, sedan byggs nageln upp och formas efter ditt önskemål. Du bestämmer längd, form, färg och design. Vi garanterar ett resultat du är nöjd med. Efter ca 3-4 veckor har materialet tillsammans med din nagel vuxit ut så pass mycket att nageln behöver balanseras. Du bokar då in dig för en fyllning/återbesök.

Manikyr

Komplett manikyr med grundlig behandling av nagelbanden, filning av naglar, massage samt lackning.

Body sugaring/sockring

Hårborttagning med socker, mer effektivt än traditionell vaxning, kan utföras på hela kroppen.